Ovlašćeni distributer

Enraf-Nonius, Srbija

T-CARE (Transfer CApacitivne i Resistivne Energije)

Ovaj novi aparat, za razliku od drugih elektro-medicinskih uređaja, omogućava da se istovremeno koriste dve terapijske metoda: resistivno-kapacitivni prenos energije i ergonomski dizajniran "Roll-on" aplikator koji sadrži i postepeno dozira aktivne sastojke leka, zavisno od specifične patologije koja se tretira i koju je prepisao lekar.

BIOLOŠKI EFEKTI TRETMANA:

Poboljšanje arterijskog protoka; augmentacija metabolizma; augmentacija promena ADP u ATP; poboljšanje membranskog balansa; repolarizacija ćelije; prelaz ekstraćelijske matrice iz patološkog u fiziološko stanje; poboljšanje limfnog venskog defluksa; jačanje i sinergija aktivnim farmaceutskim sredstvima.

TERAPIJSKE INDIKACIJE:

Mišićne lezije (istegnuti-pokidani mišići i mišićne kontrakture); kapsulitis; akutni i povratni mišićno-skeletni poremećaji; distorzije; bolovi u vratu i cerviko-brahijalgija; povrede ligamenata i kostiju; lezije tetive; lumbalgija i išijalgija; miozitis; artritis; post-hirurška rehabilitacija; tendonitis i burzitis.

 

Detaljnije pogledati na www.chinesport.com

primi sui motori con e-max

Kontakt

11010 Beograd - Voždovac Ul. Kumodraška 184/1 PR

Tel.: 011/2462-236

Mob: 063/318-314 

Fax: 011/2462-236

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Vegex.net, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu